Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

« EΣΒΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ »

Η εταιρεία Τηλεφωνίας VODAFONE

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ! ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Το διοικητικό συμβούλιο της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης Μ.Μ.Ε μετά την άμεση αντίδραση του στα Μ.Μ.Ε ,στο ΕΣΡ , αλλά και στην ίδια την εταιρεία της VODAFONE κατάφερε μέσα σε ελάχιστες ώρες εταιρεία να σταματήσει από όλα τα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας την προβολή του σποτ.
H απαράδεχτη διαφημιστική καμπάνια και η προδοτική προπαγάνδα της συγκεκριμένης εταιρείας  για την μαύρη και σκοτεινή (διαφήμιση) των προϊόντων της έχοντας για φόντο την σημαία με το αστέρι της επικυριαρχίας του σουλτάνου επί του ελληνικού πληθυσμού της αλλά και της πιο σκοτεινής περιόδου της ιδιαιτέρας μας πατρίδας της Κρήτης  « Κρητική Πολιτεία»  καταγγέλθηκε αμέσως και ανάγκασε την συγκεκριμένη εταιρεία να σταματήσει από όλα τα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας την προβολή του σποτ.
Θεωρούμε ότι καλώς έπραξε το Δ.Σ της ΠΑ.Δ.Ε και κοινοποίησε σε όλο τον κόσμο την απαράδεχτη αυτή ενέργεια τους και θεωρούμε ότι «Νικήσαμε» τους σκοτεινούς εμπνευστές της προδοτικής προπαγάνδας.                      
Δείτε εδώ το σποτ που έπαιζε μέχρι που η ΠΑΔΕ Μ.Μ.Ε κατήγγειλε ως όφειλε την συγκεκριμένη τους πράξη :  
  Και ως εκ’ θαύματος  το νέο σποτ που κυκλοφορεί από σήμερα :
“ Έσβησε” η Vodafone την σημαία της ανεξάρτητης Κρήτης από το διαφημιστικό της
Με αυτό τον τρόπο κλείσαμε τις πόρτες στους μαύρους και ανθέλληνες επιχειρηματίες που κρύβονται πίσω από αυτήν την ενέργεια και δεν σταματάμε εδώ  !!
Το Δ.Σ της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε ήδη ενημέρωσε τους νομικούς συμβούλους της και θα προχωρήσουμε αμέσως σε αγωγές για το προπαγανδιστικό υλικό με  την κατηγορία  της « εσχάτης προδοσίας ».
Παρακαλέσαμε  τους βουλευτές της Κρήτης αυτή την φορά να μην σιωπήσουν όπως κάνουν τώρα και καιρό και δυστυχώς για άλλη μια φόρα επαληθευτήκαμε..και αναρωτιόμαστε ..ποιος ο ρόλος τους για την προστασία της Κρήτης και του Έθνους !!!     
Για το Δ.Σ της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε

Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Δ.Μοσκοβίτης
Ο Γ.Γραμματέας
Εμμανουήλ Ν.Χρυσός
27-1-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου