Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

«ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ» Για την εταιρεία Τηλεφωνίας VODAFONE

Αθήνα  25 Ιανουαρίου 2011
 ΑΡΙΘΜΟΣ
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ  ΠΑ.Δ.Ε
 : 525/ 25-1-2011
                     « ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ »
               Για την εταιρεία Τηλεφωνίας VODAFONE   
   
 Το διοικητικό συμβούλιο της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης Μ.Μ.Ε καταγγέλλει στον  Eλληνικό λαό αλλά και στο Έθνος ολόκληρο την προδοτική προπαγάνδα της συγκεκριμένης εταιρείας  για την μαύρη και σκοτεινή (διαφήμιση) των προϊόντων της έχοντας για φόντο την σημαία με το αστέρι της επικυριαρχίας του σουλτάνου επί του ελληνικού πληθυσμού της αλλά και της πιο σκοτεινής περιόδου της ιδιαιτέρας μας πατρίδας της Κρήτης  « Κρητική Πολιτεία ».
Θα έπρεπε δε να γνώριζαν οι υπεύθυνοι της συγκεκριμένης εταιρείας ότι η σημαία Κρητικής ψυχής και της εποχής εκείνης είχε το σημείο του σταυρού και τις λέξεις «ΕΝΩΣΙΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ».

Πιστεύουμε ότι αυτή η ενέργεια της VODAFONE συμβάλει ενεργά στην σκοτεινή προσπάθεια κάποιων που εδώ και καιρό προσπαθούν να περάσουν προδοτικά μηνύματα εναντίων της πατρίδας μας και ολοκλήρου του έθνους.

Καλούμε δε τους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας μας να επιστρέψουν ….«Ως απαράδεκτο το διαφημιστικό spot » στην VODAFONE αμέσως και να σταματήσουν την προβολή του.
Με αυτό τον τρόπο κλείνουμε τις πόρτες στους μαύρους και ανθέλληνες επιχειρηματίες που κρύβονται πίσω από αυτήν την ενέργεια.

Το Δ.Σ της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε ήδη ενημέρωσε τους νομικούς συμβούλους της και θα προχωρήσουμε αμέσως σε αγωγές για το προπαγανδιστικό υλικό με  την κατηγορία  της « εσχάτης προδοσίας ».

Παρακαλούμε τους βουλευτές της Κρήτης αυτή την φορά να μην σιωπήσουν όπως κάνουν τώρα και καιρό και την Ελληνική δικαιοσύνη να παρέμβει αμέσως.

Παρακολουθήστε  και το σχετικό προπαγανδιστικό spot της VODAFONE για του λόγου το αληθές

Για το Δ.Σ της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε

Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Δ.Μοσκοβίτης

Ο Γ.Γραμματέας
Εμμανουήλ Ν.Χρυσός

25-1-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου