Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

2011 ευχές από την ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Ιανουαρίου στα νέα γραφεία της Παγκρητίας Δημοσιογραφικής Ένωσης Μ.Μ.Ε στα κάτω Πατήσια στην  Αθήνα η κοπή της πατροπαράδοτης Βασιλόπιτας για το έτος 2011.

Τα μέλη της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση υποδέχτηκε σύσσωμο το Δ.Σ και οι Τυχεροί της Βασιλόπιτας ήταν Ο Γιώργος Αλατς;Aκης και η Φωφώ Ζουλάκη που κέρδισαν τα φλουριά που αντιστοιχούσαν το μεν πρώτο εισιτήρια για 2 άτομα Πάτρα-Βενετία-Πάτρα από της Μινωικές Γραμμές ,και το δεύτερο εισιτήρια από για 2 άτομα Πειραιάς για οποιοδήποτε λιμάνι πάνε τα πλοία της εταιρείας HELLENIC SEAWAYS.
Ο Πρόεδρος Γιώργος Μοσκοβίτης καλωσόρισε τα μέλη στην εκδήλωση και αφού ευχήθηκε καλή χρονιά ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή στην μνήμη τριών συναδέλφων που έφυγαν από κοντά μας.
Του Νίκου Δοκιμάκη της Μαρίας Ανουσάκη και του Νίκου Σφακιανακη που οι φωτογραφίες τους θα κοσμούν από τώρα και ύστερα τα γραφεία της ΠΑ.Δ.Ε Μ.ΜΕ,   ενημέρωσε δε τα μέλη για θέματα που απασχολούν την ένωση και ευχαρίστησε τον φίλο της ΠΑ.Δ.Ε κο. Χαράλαμπο Εμμανουήλ για την προσφορά του στην παραχώρηση των γραφείων και την σημαντική βοήθεια του.
                                
Αφού αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα ζήτησε από τα μέλη να βοηθήσουν όσο μπορούν στην έκθεση του Κρητικού Τύπου που η ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρητικών Σωματείων θα κάνουν και η ημερομηνία αλλά και ο χώρος των εκθεμάτων θα ανακοινωθεί μέσα από τα Μ.Μ.Ε
Μέτα το τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν κρητικά καλολοϊδια και  επίσης  αρκετά μέλη παρέλαβαν τις νέες ταυτότητες της ένωσης ισχύος 2011-2012 .
                                       

1 σχόλιο: