Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ & ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε 29-1-2012

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 στα γραφεία της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε η προγραμματισμένη εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας για το νέο έτος 2012.Την κοπή της βασιλόπιτας έκανε ο απερχόμενος πρόεδρος της ένωσης κος. Γιώργος Μοσκοβίτης πλαισιωμένος από τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ, όπου και απεύθυνε ευχές στα παραβρισκόμενα μέλη .
Αμέσως μετά το σώμα εξέλεξε τον πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης ο οποίος ήταν ο κος. Γιάννης Σφακιανάκης και Γραμματέας η κα. Πρινάρη Τζέσικα
.Στην συνέχεια ο πρόεδρος κος.Γιώργος Μοσκοβίτης έκανε τον απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ και μεταξύ άλλων ανέφερε…..Εκλέγονται 
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ  Δ.Σ & ΠΟΡΕΙΑ ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.E....ΕΤΟΣ 2009-2012                 
ΑΘΗΝΑ 29-1-2012
Aγαπητοί  Συνάδελφοι.
Το Δ.Σ της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης  (ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε ) Παρουσιάζει
τον απολογισμό του από, τον Ιανουάριο του 2009  έως και σήμερα σε όλους τους τομείς δράσης του.
Σήμερα σίγουρα όλοι εσείς θα θέλατε να ακούσετε παρά πολλά !!  για ότι «ΚΑΝΑΜΕ» και λιγότερα για το τι…. ΔΕΝ ΚΆΝΑΜΕ  !!
Το διοικητικό συμβούλιο στην διάρκεια της θητείας του κατάφερε να λειτουργεί σε νέα γραφεία και φυσικά να περιορίσει πάρα πολλά έξοδα.
Κατά την διάρκεια της θητείας του απερχόμενου Δ.Σ καταφέραμε η ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία και με ενέργειες του Δ.Σ σε όλους τους τομείς στην πατρίδα μας...Να έχουμε ενεργή παρουσία και να είμαστε υπολογίσιμοι σε εθνικά θέματα.
Α) Όλοι σας γνωρίζεται για την μεγαλύτερη «εθνική προδοσία »που συντελείτε από οργανωμένα συμφέροντα που με διάφορους τρόπους ζητούν την «Αυτονομία του Νησιού μας».
Η ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε κατάφερε εντός 5 ωρών να αποτρέψει την βρώμικη προπαγάνδα της τηλεφωνικής εταιρείας vodafon που με διαφημιστικό spot στην τηλεόραση προπαγάνδιζε την σημαία του τούρκικου επεκτατισμού στην Κρήτη μας κατά της περίοδο  των βρώμικων χρόνων της δήθεν «Κρητικής Πολιτείας» που είχαν επιβάλει οι Τούρκοι με τους συμμάχους τους την περίοδο 1866-1912….και που κάποιοι σήμερα ευελπιστούν να επανέλθει…. προβάλλοντας την σημαία αυτή σαν επιθυμητή στην σύγχρονη Ελλάδα του σήμερα… 
ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ αμέσως σε αυτήν την προπαγάνδα και όπως σας είπα και πιο πριν μέσα σε 5 ώρες καταφέραμε το σποτ αυτό να κατέβει πανελλαδικά σε όλα τα κανάλια της χώρας…
Είναι επιτυχία της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε  τα δε πολιτιστικά σωματεία σιώπησαν..αναρωτηθείτε γιατί… πλην της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων… που φωνασκεί εν τη ερήμω…
Αναρωτηθείτε επίσης …ΤΗΝ πλήρη σιωπή των Κρητικών Βουλευτών από όλα τα κόμματα και ποιος ο ρόλος τους… για το  μεγάλο παιχνίδι της «Αυτονομίας της Κρήτης»… ,σήμερα μάλιστα που αποδεικνύεται ότι στα σπλάχνα του νησιού μας και στην θάλασσα της κρύβεται ορυκτός πλούτος που μπορεί να κάνει όλους του έλληνες οικονομικά ,Βιοτικά ,και εργασιακά ευτυχισμένους….
Αναρωτηθείτε ποιοι προδίνουν ένα ΕΘΝΟΣ…. και σταματώ εδώ….
Β) Το Δ.Σ ήλθε σε άμεση επαφή με την τότε Νομάρχη Ηρακλείου κα. Σχοιναράκη για την πραγματοποίηση της έκθεσης Κρητικού Τύπου στην Βασιλική του Αγ. Μάρκου ,όμως οι εξελίξεις και η κατάργηση των νομαρχείων ..ματαίωσε οριστικά τις παραπέρα συνομιλίες.
Γ). Το Δ.Σ ήλθε σε άμεση επαφή με το νέο συμβούλιο των απανταχού απόδημων Κρητών αμέσως μετά την εκλογή του το Καλοκαίρι του 2010 και ανταλλάξαμε απόψεις αλλά και συζητήσαμε  με το Δ.Σ τους για την κατάσταση που δημιουργείτε στον κλάδο μας με την ανεργία που πραγματικά εξελίσσεται σε λαίλαπα…. και δεν έχει τελειωμό !!!

Δ) Όλα αυτά που προανέφερα παραπάνω ήλθαν στο Δ.Σ για συζήτηση και ομόφωνα το Δ.Σ πήρε σημαντικές αποφάσεις μειώνοντας αισθητά  το ποσών εγγραφής από 150 euro σε 100 και οι συνδρομές για την διετία από 100 euro σε 50…συμβάλωντας με αυτόν τον τρόπο σημαντικά το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα που έχει προκύψει σε όλους μας…
Ε) Όπως έχετε ενημερωθεί όλοι σας καταφέραμε παρ’ όλη αυτήν την οικονομική κρίση που κάποιοι ανεύθυνοι πολιτικοί έφεραν στην πατρίδα μας , έχουμε  σημαντικές εκπτώσεις από τις ναυτιλιακές εταιρείες Μινωικές Γραμμες-SUPER FAST-HELLENIC SEAWAYS- και αεροπορικές εταιρείες AEGEAN  ,αλλά και την δωρεάν είσοδο των μελλών μας στο ενυδρείο Κρήτης.
Στο σημείο αυτό ζητώ από τα παρευρεθέντα μέλη της Γ.Σ , να ψηφήσουν  η να απορρίψουν
 τις παραπάνω ενέργειες του Δ.Σ ,….και μετά τον οικονομικό απολογισμό που θα διαβαστεί
να απαλλάξουν το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο επί των πεπραγμένων της θητείας του.
 Αγαπητοί συνάδελφοι ,αγαπητοί φίλοι.
Σήμερα διεξάγουμε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ το οποίο καλείτε σε μια περίοδο δύσκολή για την πατρίδα μας να σταθεί όρθιo συμπληρώνοντας το έτος 2013  μια δεκαετία  παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα..2003-2013. 
Μια δεκαετία  πέρασε ,με πάρα πολύ αγώνα από όλα τα μέλη των Δ.Σ που πέρασαν και που πολεμήθηκαν από άτομα που ευεργετήθηκαν..τόσο προσωπικά όσο και από την ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε ..
Τους ευχαριστώ εγώ προσωπικά για τον πόλεμο που μας έκαναν…
Μας κάνουν πιο δυνατούς για να συνεχίσουμε …..
Η ΠΑ.Δ.Ε δεν είναι κανενός προσωπικά, ανήκει στα μέλη του και δεν εξυπηρετεί κανένα κόμμα και κανενός συμφέροντα….
Τελειώνοντας εγώ προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους ,που κατά καιρούς πέρασαν από τα Δ.Σ για την συνεργασία που είχα μαζί τους σαν πρόεδρος της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε…. θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους ….και να σας ανακοινώσω ότι η κάθοδος μου σε αυτές τις εκλογές για την θητεία 2012-2015 είναι η τελευταία.
Θέλω επίσης να προσθέσω και κάτι ακόμα…. ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ την ένωση μας ,αν είμαστε μονιασμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά …όπως πχ..

«»» Επαναδραστηριοποίηση της Τράπεζας αίματος.
«»» Ίδρυση ταμείου αλληλοβοήθειας για άνεργους συναδέλφους μας.    
«»» Έκθεση Κρητικού τύπου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
«»» Ίδρυση διαδικτυακού ραδιοφώνου ….κ.α
Σας ευχαριστώ που με ακούσατε και εύχομαι η νέα χρονιά αυτή …να είναι χρονιά δημιουργίας ,ευημερίας και σωστής δημοκρατίας για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας………
Για οποιαδήποτε απορία η ερώτημα σας , είμαι διατεθειμένος να σας απαντήσω αν χρειαστεί……
 Γεώργιος Δ. Μοσκοβίτης
Απερχόμενος πρόεδρος ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε
29 Ιανουαρίου 201
-----------------------------------------------------
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 29 Ιανουαρίου 2012
ΜΕΤΑ ΤΗΝΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΉΣ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 30-1-2012 ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ   ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΟΙ :
ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ
1ος ) Μοσκοβίτης Γεώργιος 
2ος ) Κατσαράκης Ιωάννης 
3ος ) Χρυσός Εμμανουήλ 
4ος ) Κουτσάκης Γεώργιος    
5ος ) Eμμανουήλ Χαράλαμπος
 6ος) Πυθαρούλης Εμμανουήλ
7ος ) Κογχυλάκης Εμμανουήλ 
 
          ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Πυθαρούλης Νικόλαος                               

Τσούμα –Κακαβουλή Αθηνά                   

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1ος) ΚΑΤΣΑΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ          
2ος)ΠΟΛΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
3ος) ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ   
ΒΑΝΤΑΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ  αναπληρωματικό     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου