Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

Mε τον πρόεδρο της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε κο Γιώργο Μοσκοβίτη είχε ιδιωτική συνάντηση ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας & Πάσης Αφρικής κ.κ. Θόδωρος Β’ την Τετάρτη 4 Ιουλίου στο Ηράκλειο.

Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε  κου Γιώργου Μοσκοβίτη με τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας & Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β’ στην οικία του στο Ηράκλειο.

Στην συνάντηση τους αυτή έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε για την πορεία της ένωσης αλλά και για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε σχετικά με την «Έκθεση Κρητικού Τύπου» που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 Φεβρουαρίου 2013 στο Ηράκλειο και μετέπειτα σε όλες τις μεγαλουπόλεις της Κρήτης .

Ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας & Πάσης Αφρικής κ.κ. Θόδωρος Β’ ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε για την επίσημη πρόσκληση του να παρευρεθεί και να εγκαινιάσει την έκθεση, όμως ανειλημμένες και προγραμματισμένες Ιερατικές αποστολές του Πατριαρχείου στην Νότια και κεντρική Αφρική έως και τα τέλη Φεβρουαρίου δεν του επιτρέπουν να παρευρεθεί  κατά το διάστημα αυτό.

Έδειξε δε μεγάλο ενδιαφέρον να φιλοξενηθεί η έκθεση «Κρητικού Τύπου» στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και οι λεπτομέρειες θα συζητηθούν μετά το πέρας της παρουσίας της έκθεσης σε όλη την Κρήτη.

Ευχήθηκε δε στον πρόεδρο και στα μέλη της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε να συνεχίσουν το έργο τους και να προβάλουν στους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς την Πατρίδα μας όπου γης.

 Ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας & Πάσης Αφρικής κ.κ. Θόδωρος Β’ κάλεσε τον πρόεδρο και τα μέλη της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε να πραγματοποιήσουν ταξίδι στην Αίγυπτο τον Νοέμβριο του 2014 στα εγκαίνια μετά την πλήρη αναστήλωση του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου στο Κάϊρο .

Ο πρόεδρος της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε όλο αυτό το διάστημα θα παραμείνει στην Κρήτη και σύντομα θα έχει συναντήσεις με τον περιφερειάρχη κο. Σταύρο Αρναουτάκη ,με τον Δήμαρχο Ηρακλείου κο. Γιάννη Κουράκη ,με τους Αντιδημάρχους  κο.Νίκο Ματζαπετάκη , Γιώργο Αεράκη αλλά και με άλλους φορείς του νησιού για την επίτευξη και την επιτυχία της εκδήλωσης της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε που τελεί υπό την Αιγίδα της « Περιφέρειας Κρήτης ».


                                         Για το Δ.Σ
                                         
                                 Γεώργιος Κουτσάκης 
                                            Γραφείο τύπου & Επικοινωνίας
                              Eπικοινωνία με πρόεδρο ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε                      presinted.pade.mme@gmail.com                                 
     Αθήνα : 215 520 3282 Κιν: 698 250 4747                                  
           τηλ / Ηράκλειο : 2810-821 687

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου