Σάββατο, 11 Αυγούστου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΟ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΡΗΤΩΝ » ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ.
Γραφείο τύπου & Επικοινωνίας
ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε

 ΑΘΗΝΑ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

                                               ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η ελευθερία της ενημέρωσης και το λειτούργημα  των εκπροσώπων του τύπου είναι αναφαίρετο δικαίωμα της Δημοκρατίας !!!
Το Διοικητικό συμβούλιο της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε καταγγέλλει την απαράδεκτη εκδίωξη των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε από την ετήσια Γενική συνέλευση του «Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών » που πραγματοποιήθηκε  στο Ρέθυμνο το Σάββατο 11 Αυγούστου και αμαύρωσε την όλη εικόνα τους.

Ενώ σύμφωνα με τις καταγγελίες εκπροσώπων Μ.Μ.Ε και μελών μας είχε αρχίσει η όλη διαδικασία τους ζητήθηκε να κλείσουν τις κάμερες και να αποχωρήσουν από την αίθουσα.

Την όλη αυτήν απαράδεκτη ενέργεια του Δ.Σ του «Π.Σ.Κ» που έγινε μας επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων » κος Μανώλης Πατεράκης ο οποίος είναι  και ιδρυτικό μέλος της «Π.Σ.Κ» και μας το επιβεβαίωσαν και αρκετοί συνάδελφοι των Μ.Μ.Ε που θέλησαν να καλύψουν δημοσιογραφικά την εκδήλωση αυτή.

Θεωρούμε ότι αυτή η ενέργεια του Δ.Σ , καταγκρεμίζει την  ελευθερία της ενημέρωσης και το λειτούργημα  των εκπροσώπων του τύπου ,που είναι αναφαίρετο δικαίωμα της Δημοκρατίας και μας θυμίζει άλλες εποχές !!!.

Καλούμε δε τα Μ.Μ.Ε να μην « προβάλουν οποιαδήποτε ανακοίνωση εκδοθεί μετά το πέρας της εκδήλωσης ,η στιγμιότυπα που έχουν για λίγα λεπτά τραβήξει  τα τηλεοπτικά μέσα » ανταποδίδοντας με τον δικό μας τρόπο την δική τους δημοκρατική συμπεριφορά προς τους συναδέλφους μας…

Θα πρέπει δε να θυμίσουμε στον πρόεδρο του «Π.Σ.Κ» ότι ο τύπος ,και γενικά τα Μ.Μ.Ε βρέθηκαν πάντα κοντά τους…
Προς τι λοιπόν αυτή η αντιδημοκρατική αλλαγή ;;;;
Eίχαν να κρύψουν τίποτα;;;


                                               Για το Δ.Σ

       Ο Πρόεδρος                                               Ο Γ.Γραμματέας
Γέώργιος Δ.Μοσκοβίτης                                Εμμανουήλ Χρυσός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου