Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

Α'ΕΚΘΕΣΗ "ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ" Απο 2 έως 24/2/2013

ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε_pade.mme@gmail.com
ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ Μ.Μ.Ε
Σκαρλάτου Σούτσου 16 Κάτω Πατήσια (Ισόγειο)
T.K. 10445 ΑΘΗΝΑ
Τηλ/ FAX: 210-3845829 «»
Τηλ. επικοινωνίας –προέδρου 698 12 12 316ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ
ΠΑ.Δ.Ε : Β/ Θ 100) 8-10-2012
  Αθήνα 8 Οκτωβρίου 2012                                           


Προς εκδότες  & διευθυντές
« Κρητικών εφημερίδων και περιοδικών» όπου γης.

Κοινοποίηση: Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρητικών Σωματείων.
Κοινοποίηση: Παγκόσμιο συμβούλιο Κρητών.

Aγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, το  Δ.Σ της «Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης Μ.Μ.Ε» , σας ενημερώνει  ότι  έχει  προγραμματίσει να πραγματοποιηθούν στην Κρήτη από τις 2 έως τις 24 του μήνα Φεβρουαρίου του 2013  εκδηλώσεις αφιερωμένες στον έντυπο Κρητικό τύπο και έντυπο τύπο Κρητικών Σωματείων.
Για αυτό το σκοπό θα γίνει « Έκθεση Κρητικού τύπου» στην αίθουσα της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου που βρίσκετε στην πλατεία Λεόντων στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου .

 Στην συνέχεια τα εκθέματα μας αυτά θα παρουσιαστούν σε όλες τις πόλεις του νησιού, αλλά και σε πόλεις της υπόλοιπης Ελλάδος και του εξωτερικού.

Η όλη μας αυτή προσπάθεια τελεί υπό την αιγίδα της « Περιφέρειας Κρήτης » και υποστηρίζεται από όλους τους δήμους του νησιού.

Στην προσπάθεια μας αυτή σας θέλουμε στο πλευρό μας για την πλήρη επιτυχία της εκθέσεως αυτής ,και σας ζητούμε να μας αποστείλετε αντίγραφα διαφόρων ενδεικτικών εντύπων των εφημερίδων ή περιοδικών που έχετε εκδώσει.

 Το εκθεσιακό υλικό αυτό θα χρησιμεύσει  στην βιβλιοδεσία που θα κάνουμε και θα εμπλουτίσει  την έκθεση μας για τον σκοπό της ιστορίας του έντυπου τύπου…. καθώς επίσης θα θέλαμε να μας στείλετε και σε ηλεκτρονική μορφή σε JPG έντυπα πρωτοσέλιδα για να εμπλουτίσουμε τις γίγαντο φωτογραφίες που θα αποτελέσουν 
τους εκθεσιακούς πίνακες εντός της αιθούσης .

Επίσης το υλικό αυτό θα είναι χρήσιμο και για την προβολή σλάϊτς σε συνεχή ροή προβολής εντός της εκθέσεως.
Θα σας παρακαλέσουμε μαζί με το έντυπο η ηλεκτρονικό υλικό των εκδόσεων σας…
να υπάρχει και ένα μικρό ιστορικό του εντύπου σας.

Σας παρακαλούμε πολύ το υλικό αυτό θα πρέπει να μας αποσταλεί το συντομότερο δυνατόν στα γραφεία μας έως το Σάββατο 10Νοεμβρίου 2012 ,
στην παρακάτω διεύθυνση                       
ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ Μ.Μ.Ε
   Σκαρλάτου Σούτσου 16 Κάτω Πατήσια (Ισόγειο)
       T.K. 10445 ΑΘΗΝΑ
       Τηλ/ FAX: 210-3845829

Και ότι είναι σε ηλεκτρονική μορφή στα email info@katsarakis.gr  υπ’όψιν κυρίου Γιάννη Κατσαράκη  …..Καθώς επίσης και στο γραφείο τύπου της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε

Ή έκθεση αυτή έχει την γενική ονομασία « Ο έντυπος τύπος της Κρήτης από το δίσκο της Φαιστού έως και σήμερα» και αποτελεί σταθμό για την ιστορία της δημοσιογραφίας και της προσφοράς των ανθρώπων της στην ιδιαίτερη πατρίδα μας την Κρήτη. 

Την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης στις 2 Φεβρουαρίου του 2013 αυτής που όπως προαναφέραμε, θα πραγματοποιηθεί  και Ημερίδα με εκλεκτούς ομιλητές  με θέμα  « Ο Τύπος και η προσφορά του στην Κρήτη » και θα υπάρξει συζήτηση , όπου θα τεθούν και προβληματισμοί που απασχολούν σήμερα την εκδοτική προσπάθεια, αλλά και θέματα που απασχολούν τους ανθρώπους των Μ.Μ.Ε.

Πριν την λήξη της ημερίδας ,θα γίνει  Προβολή  ταινίας από το «Αρχείο Κρήτης » των Γιώργου & Ηρώς Σγουράκη με θέμα  «ο Τύπος της Κρήτης από την αρχαιότητα έως και σήμερα» διάρκειας 1ώρας και 20 λεπτών.

Την Κυριακή  3 Φεβρουάριου 2013 και ώρα 10.30 πμ σας θέλουμε όλους δίπλα μας στην εκδήλωση για την Κοπή της Βασιλόπιτάς μας και να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος στο «Πλοίο των Μινωικών Γραμμών »που θα βρίσκεται στο Λιμάνι του Ηρακλείου.

    Για το Δ.Σ
    Ο Γ.Γραμματέας  
Εμμανουήλ Ν.Χρυσός                                                  
ο Πρόεδρος
Γεώργιος Δ.Μοσκοβίτης Γεώργιος Κουτσάκης                                                                                         Γιάννης Κατσαράκης
Υπεύθυνος Γραφείο τύπου & Επικοινωνίας                                             αντιπρόεδρος ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε
ΤΗΛ. 6932840001                                                                                  ΤΗΛ : 210 3845 829 &6972447999  officepress.pade.mme@gmail.com                                                               info@katsarakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου