Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΏΝ ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε


ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ
ΜΕΣΩΝ  ΜΑΖΙΚΗΣ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Θήρας 4 , 131 23 Ίλιον Αττικής, Tηλ.: 210 38 45 829, Fax:     210 26 32 594
E-mail: pade.mme@gmail.com


Αριθ. Πρωτ.: 685
Ίλιον 10 Οκτωβρίου 2013
Προς τα Μέλη της ΠΑ.Δ.Ε. Μ.Μ.Ε.
Αγαπητά μέλη,  Με την παρούσα θέλουμε να σας κάνουμε γνωστό ότι στο Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας, που πραγματοποιήθηκε στις 2 Οκτωβρίου 2013, έγινε, μετά από την παραίτηση του κ. Μοσκοβίτη Γεωργίου από τη θέση του προέδρου, αλλαγή στην σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου η οποία έχει ως εξής:
Πρόεδρος :                     ΚΑΤΣΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Αντιπρόεδρος :              ΜΟΣΚΟΒΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Γεν. Γραμματέας :         ΧΡΥΣΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Ειδ. Γραμματέας :          ΚΟΓΧΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Ταμίας :                         ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Έφορος :                        ΠΥΘΑΡΟΥΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων :      ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, η απόφαση των παρευρισκομένων μελών στην Καταστατική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013, για διεξαγωγή πρόωρων εκλογών της Ένωσης, κρίνεται άκυρη -σύμφωνα με την εισήγηση του νομικού μας Σύμβουλου- αφού βάσει του καταστατικού μας η συγκεκριμένη Καταστατική Συνέλευση ήταν αναρμόδια να πάρει τέτοια απόφαση επειδή δεν οριζόταν ρητά, στην πρόσκληση, το θέμα των πρόωρων εκλογών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο με αίσθημα ευθύνης και δεδομένου ότι υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες που πρέπει το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο να επισπεύσει, αποφασίσαμε να επαναφέρουμε, αν θεωρηθεί σκόπιμο, προς συζήτηση το θέμα για πρόωρες εκλογές, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 11:00, ημέρα πραγματοποίησης της ετήσιας Γενικής Απολογιστικής Συνέλευσης των μελών της Ένωσης μας, η οποία θα λάβει χώρα στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Πολιτιστικών Σωματείων, στην οδό Δεληγιώργη 47, 1ος όροφος, Πλ. Καραϊσκάκη.

Με την πεποίθηση ότι τα μέλη μας θα κατανοήσουν τις αποφάσεις μας, περιμένουμε να παραβρεθούμε όλοι μαζί στις 8 Δεκεμβρίου, στη Γενική Απολογιστική μας Συνέλευση, ώστε να μας δοθεί η δυνατότητα για μια εποικοδομητική συζήτηση με παροτρύνσεις και προτάσεις σε θέματα που αφορούν την πορεία της Ένωσης μας.

Ανοικτοί σε κάθε πρόταση σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

   Ο Πρόεδρος                                                                     Ο Γεν. Γραμματέας
Ιωάννης Εμμ. Κατσαράκης                                                 Εμμανουήλ Νικ. Χρυσός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου