Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

19-1-2014 Κοπή Βασιλόπιτας, ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε-Φώτο & Βίντεο                                                 ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή το μεσημέρι, 19 Ιανουαρίου 2014, η Παγκρήτια Δημοσιογραφική Ένωση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε), πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο Κρητικό κέντρο «ΜΙΤΑΤΟ Live», παρουσία των μελών της Ένωσης, προέδρων και εκπροσώπων Κρητικών Πολιτιστικών Σωματείων, καθώς και φίλων της Ένωσης που συμπλήρωσαν την όμορφη παρέα.                                          
Πρέπει να τονίσουμε, ότι πολλά μέλη της Ένωσης καθώς και φίλοι των μελών μας, ταξίδεψαν από πολλά μέρη της Στερεάς Ελλάδας και φυσικά από την Κρήτη, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου.


Ακολούθησε ο ετήσιος χορός της Ένωσής μας που με αρκετό κέφι και διάθεση κράτησε μέχρι αργά το βράδυ. Σ’ αυτήν την ανεβασμένη διάθεση των παρευρισκομένων συνέβαλε καθοριστικά η παρουσία του δεξιοτέχνη λυράρη και τραγουδιστή Στέφανου Βορδώνη, που μαζί με το συγκρότημά του μας πρόσφερε ένα μοναδικό Κυριακάτικο Κρητικό απόγευμα.
Το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Κρητών Νέας Ιωνίας έδωσε μια άλλη νότα και ομόρφυνε με τους χορούς του την εκδήλωσή μας
                             
Ο πρόεδρος της ΠΑ.Δ.Ε. Μ.Μ.Ε. κ. Γιάννης Κατσαράκης, εκ μέρους των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν μαζί μας, τιμώντας με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας και ευχήθηκε μια καλή χρονιά, με υγεία, με πολλές και μεγάλες δημοσιογραφικές επιτυχίες στα μέλη της Ένωσής μας.                                   
                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου