Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015

Γεώργιος Μοσκοβίτης «» Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές 2015 στην ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε


 Παγκρήτια Δημοσιογραφική Ένωση Μ.Μ.Ε
                  2003 – 2015
Αγαπητοί φίλοι Aγαπητοί συνάδελφοι.
 Ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια στο πρόσωπο μου αλλά και για τους αγώνες που δώσαμε μαζί για αυτήν  την δημοσιογραφική Ένωση και για την μέχρι τώρα πορεία της .
Μια ιδέα που δεν έμεινε ιδέα αλλά πήρε σάρκα και οστά και η δημιουργία για το γενικό κοινωνικό σύνολο του τύπου αλλά και στην μέχρι τώρα πορεία της μόνο θετική κριτική έχει δεχτεί και δεν είναι τυχαίο αυτό !!
Σίγουρα και η πρωτοβουλία μας αλλά και η δημιουργικότητα μας ενόχλησε ευτυχώς λίγους και μικρόψυχους !!

Προσωπικά δέχτηκα πισώπλατα μαχαιριές από ευκαιριακούς τύπους στο χώρο μας και λίγοι από αυτούς ήταν και μέλη μας που με διαφόρους τρόπους  έδειχναν την δυσφορία τους  και γιατί δεν κάναμε τα χατίρια τους  και με την αδιαφορία τους ήθελαν να παίζουν τον ρόλο της γλάστρας και να τους χειροκροτούμε……..
Όλους αυτούς τους ευχαριστώ διπλά …

Με έκαναν ποιο δυνατό και ποιο πεισματάρη με αποκορύφωμα την τεράστια επιτυχία που είχε η Α’ Έκθεση Κρητικού Τύπου στις 2 Φεβρουάριου 2013 στο Ηράκλειο !!!!
Δεν μου επιτρέπεται να αναφερθώ σε ονόματα …αυτοί όλοι γνωρίζουν και  τι λέω και σε ποιους αναφέρομαι !! 

Δεν μπορώ όμως να μην πω χιλιάδες ευχαριστώ στον σημερινό πρόεδρο του απερχόμενου Δ.Σ της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε αγαπητό μου φίλο και ψυχή της ένωσης μας Γιάννη Κατσαράκη που με την υπομονή του και επιμονή του όλη αυτή η πορεία της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε δεν θα είχε αυτήν την επιτυχημένη πορεία….
Αγαπητοί φίλοι συνάδελφοι.

Καλείστε στις 29 Μαρτίου 2015 να αναδείξετε το νέο διοικητικό συμβούλιο  και η συμμετοχή σας πρέπει να είναι αντάξια της ιστορίας της….
Σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση δεν θα είμαι υποψήφιος για λόγους υγείας που δεν μου επιτρέπουν περεταίρω δραστηριότητα μου …  
Αυτοί και μόνο είναι οι λόγοι που δεν κατεβαίνω στις εκλογές αυτές.

Πιστεύω ότι το νέο διοικητικό συμβούλιο έχει πάρα πολλά να κάνει και σύντομα η ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε θα είναι και πάλι με την δραστηριότητα και το έργο της πρώτο θέμα συζητήσεις στα Μ.Μ.Ε 

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους .

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς.
Γεώργιος Δ.Μοσκοβίτης
15 Μαρτίου 2015Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου