Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.ΕAρ. Πρωτ. 1008                                                                                                Αθήνα, 27/2/2015

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
ΕΤΗΣΙΑΣ AΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
& ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ
                           
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Ύστερα από απόφαση του ΔΣ κατά τη Συνεδρίαση της 25ης  Φεβρουαρίου 2015, σας προσκαλούμε στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσής μας, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Καταστατικού, η οποία θα γίνει στις 8 Μαρτίου 2015 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 το πρωί στην οδό Πατησίων και Σολωμού 62 (4ος  όροφος) Αθήνα.


Θ Ε Μ Α Τ Α:

1.     Έκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2014
2.     Οικονομικός απολογισμός του Δ.Σ για το 2014
3.     Προϋπολογισμός 2015
4.     Έκθεση του Εποπτικού Συμβουλίου
5.     Συζήτηση και έγκριση των ανωτέρω

Στην περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία κατά την ως άνω ημερομηνία, η επαναληπτική θα γίνει την 22α  Μαρτίου 2015 ημέρα Κυριακή στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.
Αν και πάλι δεν υπάρξει απαρτία, τότε η Γενική Συνέλευση θα γίνει οριστικά την 29η Μαρτίου 2015 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 το πρωί στον ίδιο χώρο, με τα αυτά θέματα και δεν απαιτείται απαρτία αλλά η συμμετοχή των παρόντων μελών για την πραγματοποίηση της Συνέλευσης

Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης θα κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας και θα γίνουν και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη ΝΕΟΥ Διοικητικού Συμβουλίου. Η κάλπη θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 5 το απόγευμα για να εξυπηρετηθούν και τα μέλη μας που λόγω της εργασίας των δεν θα μπορέσουν να είναι κοντά μας νωρίς το πρωί.
Παρακαλούμε τα μέλη που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο της Ένωσής μας, να μας ενημερώσουν με mail ή fax μέχρι και την Τετάρτη 9 Μαρτίου ώστε να έχουμε χρόνο για να τυπωθούν τα ψηφοδέλτια και να σταλούν στα μέλη που η διαμονή τους είναι εκτός Αττικής και ψηφίζουν με επίσημη εξουσιοδότηση.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΜΜ. ΚΑΤΣΑΡΑΚΗΣ                             ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΝΙΚ. ΧΡΥΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου