Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019

Τον αρχηγό της ΕΛ-ΑΣ κο.Μιχάλη Καραμαλάκη επισκέφτηκε το Δ.Σ της ΠΑ.Ε.ΔΗ &Μ.Μ.Ε.

Tην Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019 στις 19.00 μ.μ το Διοικητικό Συμβούλιο
της ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στον Αρχηγό της ΕΛ-ΑΣ Αντιστράτηγο κο. Μιχάλη Καραμαλάκη, ο οποίος τους υποδέχτηκε στο γραφείο του.
Ο πρόεδρος της ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε κος Γιώργος Μοσκοβίτης μαζί με τους συνεργάτες του, αφού συνεχάρησαν τον κο Καραμαλάκη για τα νέα καθήκοντά του ως αρχηγού της ΕΛ-ΑΣ ,τον ευχαρίστησαν θερμά για την ανταπόκριση του για την εθιμοτυπική συνάντηση τους, και ο πρόεδρος του προσέφερε την Χρυσή πέννα της ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε .
Αντάλλαξαν απόψεις και ευχές , και τον προσκάλεσαν να παρευρεθεί στις 2 Φεβρουαρίου 2020 στην εκδήλωση της ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε για την κοπή της Βασιλόπιτας στο πλοίο των Μινωικών Γραμμών στον Πειραιά.

Στην επίσκεψη αυτή με τον αρχηγό της ΕΛ-ΑΣ παρευρέθηκαν τα μέλη της ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε. οι : Πρόεδρος Γεώργιος Μοσκοβίτης , Αντιπρόεδρος Χαραλαμπος Εμανουήλ, Γ.Γραμματέας Μαρία Πολάτου, Ταμίας Γιάννης Κατσαράκης , Δ. Σχέσεις Νίκος Χατζηνικoλάκης , Γραμματέας πειθαρχικού Κώστας Αντωνακάκης, και τα μέλη , Μάνος & Νίκος Πυθαρούλης φωτορεπόρτερ , καθώς και ο Ραδιοφωνικός Παραγωγός ,του Lyra fm Γεώργιος Μουλακάκης .

                        Για το Δ.Σ
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε
: Xατζηνικολάκης Νικόλαος

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό του Μάνου & Νίκου Πυθαρούλη......
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου