Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ –ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε «ΚNOSSOS PALACΕ» 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 Πραγματοποιήθηκε στο ελλιμενισμένο πλοίο των Μινωικών γραμμών στο λιμάνι του Πειραιά « ΚNOSSOS PALACE »  ΑΠΌ ΤΗΝ Παγκρήτια Ένωση Δημοσιογράφων & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης η προγραμματισμένη εορταστική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας  στο κεντρικό Σαλόνι της Α’ Θέσης παρουσία πολλών μελών της Ένωσης και των καλεσμένων μας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα παραδοσιακά Κάλαντα της Κρήτης από το Χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Κρητών Παλαιού Φαλήρου…… και το καλλιτεχνικό μέρος είχαν οι καλλιτέχνες Στέφανος Βορδώνης ,Κώστας Σταυρουλιδάκης στην λύρα & τραγούδι , και στο  λαούτο ο Ευαγγελάκης Νίκος .
Αμέσως μετά τα παραδοσιακά κάλαντα οι Ιερείς , μετέφεραν χαιρετισμό του Σεβασμιότατου κ.κ. Σεραφείμ  και προχώρησαν στην ευλογία της Βασιλόπιτας και των παρευρισκομένων.


Μετά την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας ο πρόεδρος της ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε  Γεώργιος Δ. Μοσκοβίτης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους Δημοσιογράφους και τους καλεσμένους που τίμησαν με τις παρουσίες τους την εκδήλωση και με αρκετή συγκίνηση Υποδέχτηκε τον ταξίαρχο της ΕΛ-ΑΣ κο. Γεωργόπουλο Παναγιώτη Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιά &Νήσων που εκπροσωπούσε και τον αρχηγό της ΕΛ-ΑΣ κο Μιχάλη Καραμαλάκη , τον Αντιπλοίαρχο του Κεντρικού λιμεναρχείου Πειραιά κο. Κατσούλη Γεώργιο και τους εκπροσώπους του Μητροπολίτη Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ καθώς και τον κύριο Μανώλη Δουλγεράκη εκπρόσωπο του υφυπουργού  αθλητισμού κου. Αυγενάκη Λευτέρη.
Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε  κος. Γεώργιος Μοσκοβίτης  μίλησε και με αρκετή συγκίνηση και μεστά λόγια καρδιάς για την , Παγκρήτια Ένωση Δημοσιογράφων & Μ.Μ.Ε αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι με κύριο θέμα την ανεργία , που ταλανίζει όχι μόνο τον δημοσιογραφικό χώρο αλλά κάθε λογής επαγγελμάτων και ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ , Εμμανουήλ Χαράλαμπο –Αντιπρόεδρο, Πολάτου Μαρία Γ.Γραμματέα, Χρυσού Ελένη- Ειδική Γραμματέα , Κατσαράκη Γιάννη –Ταμία, Αλατσάκη Γιώργο –Έφορο, Χατζηνικολάκη Νικό –Δημ.Σχέσεις , για την άψογη συνεργασία που έχουν και το τι προσδοκά και σχεδιάζει στην νέα αυτή χρονιά  να γίνουν  πράξεις.
Α) Κάλεσε τα μέλη αλλά και τους φίλους της ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε να προχωρήσουν άμεσα στην δημιουργία Τράπεζας Αίματος στο Γ.Κ.Ν.Αθηνων « Γιώργος Γεννηματάς »   και σύντομα θα ανακοινωθεί η Ημερομηνία Αιμοληψίας που θα πραγματοποιηθεί σε όλη την Ελλάδα σε περιφερειακά Νοσοκομεία όπου κατοικοεδρεύουν τα μέλη της ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ. Ε .
Β) Σύντομα θα συσταθεί επιτροπή με όλα τα μέλη του Δ.Σ αλλά και μέλη της ένωσης για επαφές με Περιφέρεια Αττικής , Κρήτης , Δήμο Αθηναίων , Πειραιά , Υπουργείο Πολιτισμού & Τύπου για την πραγματοποίηση της Β’ Έκθεσης «Κρητικού Τύπου»  όπως ακριβώς είχε γίνει με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία τον Φεβρουάριο του 2013 στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου για 22 ημέρες στο Ηράκλειο Κρήτης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του Δ.Σ της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων  του Ελληνικού τμήματος κα. Σάγια Τσαουσίδου , ο Γ.Γραμματέας κος. Σφαέλος Παναγιώτης.
, Δημοσιογράφοι από τα Κρητικά Μ.Μ.Ε  , ο Διευθυντής του Νευροχειρουργικού Τμήματος του Νοσοκομείου Metropolitan κος . Σκαφίδας Κωσταντίνος , ο Αναπληρωτής Διευθυντής του
Καρδιολογικού τμήματος  του Ωνάσειου Καρδιολογικού Κέντρου Καρδιολόγος Δημήτρης Τσιάπρας  , ο Διευθυντής Αγγειοχειρουργός του Νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ και πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Επιστημόνων κος. Μύρων Φασουλάκης , ο Πρέσβης της Ελλάδος στο Μπακού κος. Νίκος Κανέλλος , ο πρώτος καπετάνιος του Κnossos Palace κος Φαλκονάκης Βασίλης , και ο Αρχιπλοίαρχος των Μινωικών Γραμμών κος Παπαγιανάκης Γιάννης, ο Στέλιος Βανταράκης από την Παγκρήτιο Ένωση, ο Αντώνης Κλαουράκης πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Κερατσινίου Δραπετσώνας , Ο Θεόδωρος Τσόντος πρόεδρος του συλλόγου Κρήτων Πειραιά ‘’η ΟΜΟΝΟΙΑ’’ , ο Γιάννης Βασιλαντωνάκης πρόεδρος του σκοπευτικού ομίλου Πειραιά ‘’Οι Πελασγοί ’’ ή κυρία Μαίρη Κυδωνάκη –Αγαπητού –από τον Σύνδεσμο Γυναικών Κρήτης & Νησιων Αιγαίου , ο Θωμάς Τσιρογιάννης –Δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ , ο Νίκος Γιάνναρης – Πρόεδρος Συλλόγου Κρητών Λαμίας και μέλος της ένωσης μας, κ.α .
Τελειώνοντας την ομιλία του ο Πρόεδρος της ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε κος Γεώργιος Μοσκοβίτης  αφού για άλλη μια φορά ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ευχαρίστησε τον Διευθύνοντα σύμβουλο των Μινωϊκων Γραμμών κο. Αντώνη Μανιαδάκη , τον Πλοίαρχο κο. Κουγιουμουτζάκη Μιχάλη και του προσέφερε εκ’ μέρους του Δ.Σ και των
μελών της ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε, την εικόνα του Αγίου Νικολάου.
                               

Ευχαρίστησε
 τον Ύπαρχο κο.Απόστολο Βασιλειάδη  
, τον Προϊστάμενο Αρχιθαλαμηπόλο κο. Καρανδινάκη Γιάννη , τους αξιωματικούς και το πλήρωμα του Knossos Palace για την φιλοξενία τους.

Η τυχερή της χρονιάς για το φλουρί  ήταν η κα. Αθανασίου Ιουλία-Ειρήνη που κέρδισε ένα εισιτήριο για 2 άτομα Α΄ Θέση  Αλέ ρετούρ , Πειραιάς Ηράκλειο –Πειραιάς ή αντίστροφα Πειραιάς –Χανιά.

Ο Μικρός εγγονός του Προέδρου Γιώργος Τράπαλης τραβάει το νούμερο 1 που είναι το φλουρί στην βασιλόπιτα μας και η τυχερή της Χρονιάς .
Στην συνέχεια aκολούθησε καλλιτεχνικό και χορευτικό πρόγραμμα και οι καλεσμένοι μας με θερμά λόγια και πολλές ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά , ανανέωσαν μαζί μας το ραντεβού του για την επόμενη εκδήλωση χαράς της ένωσης μας . 
                                         
                                                            Στέφανος Βορδώνης 
                                                         Κώστας Σταυρουλιδάκης 
                                                             Νικος Ευαγγελάκης

Πραγματικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους που  τίμησαν με την παρουσία τους  αυτήν την εκδήλωση μας  που είχε εξέχοντες  καλεσμένους , ποιότητα οργάνωσης , φιλοξενία από όλο το πλήρωμα του Knossos Palace  και απέδειξε σε πολλούς ότι η «Παγκρήτια Ένωση Δημοσιογράφων & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης » ……..Έχει και Θα έχει έντονη παρουσία ……….!!!!

  Για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον
 Μανο, Χαρούλα & Νικο Πυθαρούλη , τον Μανώλη Καζεράκη και 
  τον Λευτέρη Μοσκοβίτη.

Γράφουν : οι Γιώργος Μοσκοβίτης -Μαρία Πολάτου – Νικος Χατζηνικολάκης


      Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση μας αυτή.....


Λεζάντα : Aπό αριστερά ο Προϊστάμενος -Αρχιθαλαμηπόλος κο.Καρανδινάκης Γιάννης-Ο κος.Νίκος Τζιράνης , πρώην υπεύθυνος Marketing- O ύπαρχος κος. Αποστολος Βασιελειάδης - Ο Πλοίαρχος κος. Κουγιουμουτζάκης Μιχάλης.
            ο πρώτος πλοίαρχος του Knossos Palace κος Φαλκονάκης Βασίλης 


Ο επί 30 χρόνια Αρχιπλοίαρχος των Μινωικών Γραμμών κος. Παπαγιαννάκης Γιάννης            

ο Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά και Νήσων Ταξίαρχος κος. Γεωργόπουλος Παναγιώτης με τον Πρόεδρο της ΑΧΕΠΑ .Υ.Π.Α κο. Μαραβέλια Παντελή.
                                        

 Ο Αντιπλοίαρχος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά κος. Κατσουλης Γεώργιος 
ο Διευθυντής του Νευροχειρουργικού Τμήματος του Νοσοκομείου Metropolitan κος . Σκαφίδας Κωσταντίνος 
                    Ο κος .Σκαφίδας Κωσταντίνος με την σύζυγο του Βιολέτα 
ο Πρέσβυς της Ελλάδος στο Μπακού κος .Νίκος Κανέλλος
ο Διευθυντής του Νευροχειρουργικού Τμήματος του Νοσοκομείου Metropolitan κος . Σκαφίδας Κωσταντίνος , ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Καρδιολογικού τμήματος  του Ωνάσειου Καρδιολογικού Κέντρου Καρδιολόγος Δημήτρης Τσιάπρας με τον πρόεδρο Γιωργο Μοσκοβίτη και τον έφορο Γιώργο Αλατσάκη 
η Πρόεδρος του Δ.Σ της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων  του Ελληνικού τμήματος κα. Σάγια Τσαουσίδου , ο Γ.Γραμματέας κος. Σφαέλος Παναγιώτης

ο Διευθυντής Αγγειοχειρουργός του Νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ και πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Επιστημόνων κος. Μύρων Φασουλάκης 

Τα μέλη μας Μανώλης Καλλιγιάννης , Γιάννης Περάκης & Μιχάλης Μιχελάκης

ο αντιπρόεδρος Χαράλαμπος Εμμανουήλ και η Ειδική Γραμματέας
 Ελένη Χρυσού  
Τα μέλη μας Μανώλης Κογχυλάκης με τον Αντιπρόεδρο 
και ο Κώστας Αντωνακάκης Γραμματέας πειθαρχικού 
Τα μέλη μας Μανώλης Κογχυλάκης & Γιάννης Κακανος 

Τα μέλη μας , το Ζεύγος Άννα Μαρά και Γιώργος Κουτουλάκης 
Τα έχει δεί όλα , και έχει δώσει και συνεχίζει να δίνει την ψυχή του για την ένωση μας ο πρώην πρόεδρος Γιάννης Κατσαράκης και νυν Ταμίας 
της ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε
Γιάννης Κατσαράκης -Γιώργος Ταμπακάκης -Κώστας Δαμαβολίτης 
Σοφία Φιλίππου και το μέλος μας Στέλιος Παττακός 
     Μιχάλης Κουφαλιτάκης Μέλος της Ένωσης μας με τον πρόεδρο 
                        Ο Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Θωμάς Τσιρογιάννης 
                         με την αδελφή του δικηγόρο Έλενα Τσιρογιάνη
ο Γιώργος Μοσκοβίτης με τον πρόεδρο του σκοπευτικού συλλόγου Πειραιά 
''οι Πελασγοί'' Γιαννη Βασιλαντωνάκη  

Ελευθέριος Δ. Μοσκοβίτης (Δόκιμο μέλος της ΠΑ.Ε.ΔΗ &Μ.Μ.Ε)
Αναμνηστική φωτογραφία του διοικητικού συμβουλίου με τους αξιωματικούς του πλοίου που πραγματικά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους 
για την ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε.
                             Σας ευχαριστούμε , Καλά ταξίδια και Καλή Χρονιά 
                                  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου